2009 legjobb magyar sajtófotói – már csak két hétig Budapesten

muosz.hu 2010. 04. 17.
Május másodikáig látható a Magyar Nemzeti Múzeumban a MÚOSZ által szervezett XXVIII. Magyar Sajtófotó Kiállítás, valamint A divat világa a fotográfiában – tegnap és ma című kísérő tárlat.

Újságíró-igazolvánnyal ingyenes. A kiállítás ezután Debrecenbe utazik.
A XXVIII. Magyar Sajtófotó Kiállítás, valamint A divat világa a fotográfiában – tegnap és ma című kísérő tárlat – a MÚOSZ szervezésében – május másodikáig még látható a Magyar Nemzeti Múzeumban.

A Sajtófotó Pályázat és Kiállítás mindeközben elérhetővé vált a Facebook közösségi oldalon is (az oldal ide kattintva érhető el), ezáltal mindazok a felhasználók, akik a „Rajongó leszek” gombra kattintanak, ezen a felületen nyomon követhetik az évről évre megrendezett pályázat aktuális híreit és a hozzá kapcsolódó anyagokat. Az oldalon a kiállításról megjelent kritikák és egyéb cikkek összegyűjtése mellett természetesen a kiállítás egyes fotói is megtekinthetőek.

A Magyar Nemzeti Múzeumba az idén is több ezer érdeklődőt vonzó kiállítás a bezárása után továbbutazik Debrecenbe: a Kölcsey Művelődési Központban május 11. és június 13. között lesz látható.

A MÚOSZ Nagydíjasa, Szandelszky Béla eddigi pályája során készült fotóiból a muosz.hu főoldaláról elérhető A Hét Fotósa rovatunkban közlünk válogatást.

Econtest by Eox