Több mint tizenötezren látták a Sajtófotó Kiállítást

Több mint tizenötezren látták Budapesten, a Nemzeti Múzeumban a XXVIII. Magyar Sajtófotó Kiállítást, amelyet komoly látogatói aktivitás kísért: kétezernél is több közönségszavazat érkezett a kiállított fotókra. A kiállítás keddtől Debrecenben lesz megtekinthető.
Május 11-én, kedden nyílik meg Debrecenben a XXVIII. Magyar Sajtófotó Kiállítás és kísérő kiállítása, A divat világa a fotográfiában – tegnap és ma. A kiállítás május elejéig Budapesten volt látható a Magyar Nemzeti Múzeumban, ahol több mint tizenötezer néző tekintette meg a tavalyi év legjobb sajtófotóit.

A Magyar Nemzeti Múzeumban igen komoly volt a látogatók részéről az érdeklődés és az aktivitás, mert közel kétezren adták le szavazatukat az általuk legjobbnak tartott képre. A közönségszavazás a kiállítás országos körútján is folytatódik; az eredményhirdetés december elején várható. A közönségszavazás nyertesének a Pannon Lapok Társasága ajánlott fel értékes díjat.

A kiállítás az év végéig az alábbi városokban lesz megtekinthető.

Május 11 – június 13.: Debrecen, Kölcsey Művelődési Központ. A kiállítást Kósa Lajos , Debrecen polgármestere és Szalay Zoltán , a kiállítás rendezője nyitja meg május 11-én 11 órakor

Június 21 – július 23.: Pécs, Művészetek és Irodalom Háza (a kiállítás a Pécs2010 kulturális programsorozatának része)

Augusztus 4-8.: Ördögkatalan Fesztivál, Kisharsány, Vylyan Pincészet (itt A divat világa a fotográfiában – tegnap és ma című kísérő kiállítása lesz látható)

Szeptember 23 – november 13.: Miskolc, Miskolci Galéria
muosz.hu

Econtest by Eox