<
Kenyérsütés
Info

Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.

>

Kép leírása

Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.

Sorozat leírása

Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.

Sorozat képei

Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés

Hozzászólások

Econtest by Eox