Ezt nézd meg – sajtófotó kiállítás Mosonmagyaróváron

pink.hu 2010. 08. 18.
Kíváncsi vagy az elmúlt év legizgalmasabb pillanatait bemutató fotókra? Akkor irány Mosonmagyaróvár, ahol a sajtófotó kiállításon közel 400 képet csodálhatsz meg.

Újabb állomásra érkezik a XXVIII. Magyar Sajtófotó Kiállítás és a „A divat világa a fotográfiában – tegnap és ma" címet viselő kísérő kiállítás. A közel 400 fotót Budapest, Debrecen és Pécs után augusztus 18-tól szeptember 8-ig Mosonmagyaróváron láthatod, a Nyári Fesztivál nyitó programjaként. A kiállítás az elmúlt év legizgalmasabb pillanatait, természeti csodáit, drámai, örömteli, mulatságos élethelyzeteit, kivételes művészeti és sportteljesítményeit idézi fel. A kísérő kiállítás azoknak a magyar fotográfusoknak a munkáiból mutat be válogatást, akik ennek a műfajnak a mestereivé váltak idehaza és külföldön.

A kiállítás megnyitója után Boldogság 69:09 címmel az Experidance táncegyüttes fergeteges darabjára tapsolhatsz, majd este Keresztes Ildikó, Tóth Vera és Majsai Gábor közreműködésével Cserháti Zsuzsa dalai szólalnak meg.

Ez a kép Kerekes M. István Mosonmagyaróváron élő fotográfus Yelena című képe, ami eddig 4 kontinensen, 10 országban 13 díjat nyert.

Econtest by Eox