Sajtószoba

Megnyílt Debrecenben a XXIX. Magyar Sajtófotó Kiállítás

muosz.hu 2011. 05. 11. Másfél hónap alatt 16 ezren tekintették meg a XXIX. Magyar Sajtófotó Kiállítást a Magyar Nemzeti Múzeumban. A nagy sikerű tárlat és kísérő kiállítása, a Magyar fotográfusok a világ élvonalában több vidéki nagyvárosban is látható lesz: elsőként Debrecenben, ahol május 16-án tartották a megnyitó ünnepséget.

Sajtófotó Kiállítás Budapest után Debrecenben

mediainfo.hu 2011. 05. 11. Jelentős érdeklődéssel zárult a XXIX. Magyar Sajtófotó Kiállítás és kísérő kiállítása a Magyar Nemzeti Múzeumban. A hagyományoknak megfelelően most Debrecenen a sor.

A több mint 16 ezer látogató közül az utolsó héten közel 4 ezren nézték meg a tárlatot - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben. Az előzetes becslések alapján háromezren adták le szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt képre, képsorozatra.

Tizenhat ezren látták Budapesten a XXIX. Magyar Sajtófotó Kiállítást

emasa.hu 2011. 05. 11. Másfél hónap alatt 16 ezren tekintették meg a XXIX. Magyar Sajtófotó Kiállítást a Magyar Nemzeti Múzeumban. A nagy sikerű tárlat és kísérő kiállítása, a Magyar fotográfusok a világ élvonalában több vidéki nagyvárosban is látható lesz: elsőként Debrecenben, ahol május 16-án tartják a megnyitó ünnepséget – a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Liszt-zongorával búcsúzik a sajtófotó kiállítás

nepszava.hu 2011. 05. 08. Vasárnap estig még látogatható a XXIX. Magyar Sajtófotó Kiállítás, és kísérő kiállítása, a Magyar fotósok a világ élvonalában a Magyar Nemzeti Múzeumban. A tárlatot egy különleges akcióval zárják: a múzeumot a zárásig felkeresők első alkalommal láthatják az intézményben az év műtárgyává választott Liszt-zongorát is a kiállítótérből nyíló különteremben.

Már csak vasárnapig látogatható a Sajtófotó Kiállítás

orientpress.hu 2011. 05. 05.Már csak vasárnap estig látogatható a XXIX. Magyar Sajtófotó Kiállítás, és kísérő kiállítása, a Magyar fotósok a világ élvonalában a Magyar Nemzeti Múzeumban!

A már eddig is népszerű kiállítást egy különleges akcióval zárja a Magyar Nemzeti Múzeum: a tárlatot a zárásig felkeresők első alkalommal láthatják az intézményben az év műtárgyává választott Liszt-zongorát is a kiállítótérből nyíló különteremben.

Exponált gondolatok

nol.hu 2011. 05. 02. Fotó - Dezső Tamás kelet-európai képesszéjéért kapta meg a világ legjobbjainak járó Center-díjat

Már csak egy hét!

terasz.hu 2011. 05. 03. Akik már látták, mondhatják: Képben vagyunk! Akik még látni akarják, május 8-ig még megtehetik!

A Magyar Nemzeti Múzeumban rendezett XXIX. Magyar Sajtófotó Kiállításon a 2010-es tavaszi árvíz és vörösiszap-katasztrófa megrázó és elgondolkoztató felvételei mellett számtalan egyéb érdekes, tanulságos és mosolyra késztető fotó villantja fel azokat a történéseket, amelyek visszaadják azt a sokszínűséget, amely szűkebb és tágabb világunkra jellemző.

Cigány gyerekek az Európai Parlament falán

index.hu 2011. 04. 28. Schild Tamás a Sajtófotó Pályázat 2010 Emebrrábrázolás-portré sorozat II. díját nyerte el a Szép cigánynak lenni képriportjáért.

Csak a színe legyen vörös

kulturpart.hu 2011. 04. 28.A vörös szín (iszap) uralja az idei sajtófotó kiállítást, amelyre a hét tagból álló zsűri a 2010-es év munkáiból válogatott.

Lapmargó: Ez az az év?

Most azon muszáj elmerengenem, hol éltem én 2010-ben?

Meg azon is, hogy két évvel ezelőtt, itt, ezeken a hasábokon (2009. április) vajon miért igazoltam vissza azt a törekvést, amit most, ha nem is kárhoztatok, de kifogásolok?

Econtest by Eox