Kuvik
Info

A kuvik (Athene noctua),hazánkban rendszeresen fészkel, állandó, nem vonuló madár.Romosodó, elhagyott tanyák képezik legfontosabb élőhelyeit.Az alkonyati óráktól vadászik.

Kép leírása

A kuvik (Athene noctua),hazánkban rendszeresen fészkel, állandó, nem vonuló madár.Romosodó, elhagyott tanyák képezik legfontosabb élőhelyeit.Az alkonyati óráktól vadászik.

Hozzászólások

Econtest by Eox