Hírek

A Sajtófotó Pécsre érkezett

2014. november 18. – december 23.

Az elmúlt év legemlékezetesebb pillanatai a legjobb magyar fotóriporterek objektívén keresztül

A Sajtófotó Szegeden

2014. szeptember 13 – november 9.

Az elmúlt év legemlékezetesebb pillanatai a legjobb magyar fotóriporterek objektívén keresztül

32. Magyar Sajtófotó Kiállítás

Időpont:

2014. március 28. – május 18.

Sajtófotó a Capa Központban

A Capa Központ ad otthont 2014. március 28. és május 18. között a 32. Magyar Sajtófotó Kiállításnak. Magyarország legújabb vizuális intézményében a hét minden napján 11 és 19 óra között nézheti majd meg a közönség az év legjobb sajtófotóit.

Eredményhirdetés Csütörtökön

A pályázat értékelése lezárult. A zsűri vasárnap este meghozta döntését.

Eredményhirdetésre 2014. január 23-án 10.00 órakor kerül sor a MÚOSZ Székházába tervezett sajtótájékoztató keretében, ahol a végeredmény mellett szó esik a zsűrizés szempontjairól és a pályázat tapasztalatairól is.(1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A.)

32. Magyar Sajtófotó Pályázat zsűrizése

2014 január 17-19 között minden nap 10 órától a pályázati anyagok értékelése, online itt a portálon www.sajto-foto.hu és a helyszínen is nyomon követhető, a Magyar Sajtóház Mikszáth-termében (1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A). Friss információk: a www.facebook.com/sajtofoto
A helyszínre látogatókat kérjük, hogy legyenek tekintettel a zsűri munkájára. A zsűrizésről hang- és képfelvétel kizárólag a szervezők engedélyével készíthető.

MÚOSZ, Fotóriporterek Szakosztálya

A TakarékPont a Magyar Sajtófotó főtámogatója

A Hálózat a 30 évnél fiatalabb fotóriporter kategória legtehetségesebb pályázójának ajánlott fel különdíjat.

A TakarékPont hálózat a főtámogatója a magyar fotóriporter szakma legnagyobb seregszemléjének, a 32. Magyar Sajtófotó Pályázat és Kiállításnak.

Príma junior díjas Mohai Balázs

Mohai Balázs (1984) a Kaposvári Egyetem fotóriporter és képszerkesztő szakán tanult fotográfiát, majd Norvégiában szerzett tapasztalatot Erasmus-ösztöndíjasként.

Capa Központ ad helyet a 32. Magyar Sajtófotó Kiállításnak

2013. december 2-án megnyitotta kapuját a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ. (Budapest, Nagymező utca 8.).

Üdvözöljük a 32. Magyar Sajtófotó Pályázat és Kiállítás megújult portálján

Számos új funkcióval bővült az idei évtől a Magyar Sajtófotó Portál. Az új megjelenéssel arra törekedtünk, hogy a fotósokat és az alkotásaikat állítsuk a középpontba. Az évről évre visszatérő pályázók művei visszamenőlegesen is megtekingetőek, sok esetben a zsűri véleményével együtt. A Portált több ponton is összekötöttük a Facebokkal, hogy a szélesebb közönséggel is megismertessük a Magyar Sajtófotó Pályázat legjobb alkotásait.

Econtest by Eox