Képek
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Kenyérsütés
Info

Kategória: 12. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat)

Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.
Kenyérsütés
Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.

Kategória: 12. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat)

Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.
Kenyérsütés
Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.

Kategória: 12. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat)

Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.
Kenyérsütés
Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.

Kategória: 12. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat)

Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.
Kenyérsütés
Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.

Kategória: 12. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat)

Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.
Kenyérsütés
Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.

Kategória: 12. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat)

Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.
Kenyérsütés
Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.

Kategória: 12. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat)

Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.
Kenyérsütés
Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.

Kategória: 12. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat)

Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.
Kenyérsütés
Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.

Kategória: 12. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat)

Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.
Kenyérsütés
Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.

Kategória: 12. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat)

Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.
Kenyérsütés
Margit néni Lázárfalván hagyományos módon süt kenyeret, a saját földjén termett búzájából őrölt lisztből. Egyszerre 7 darabot érdemes készítenie, mert a tészta kelése, a kemence felfűtése és a kenyér sülési ideje körülbelül 6-7 órát vesz igénybe. A kenyér dagasztása rendkívül kemény fizikai munka. Cserébe egy átlagos családnak a nagyszülőkkel együtt mintegy 2 hétig elegendő és még ennyi idő után is ízletes és puha marad a kenyér.