







Kategória: 04. Emberábrázolás-portré (sorozat)
A folyamatosan fejlődő magyar gasztrokultúra jeles képviselői és művészi érzékkel elkészített kedvenc étkeik.
1
Fazekas László - Szenes kecskesajt, Arcade étterem
Kategória: 04. Emberábrázolás-portré (sorozat)
A folyamatosan fejlődő magyar gasztrokultúra jeles képviselői és művészi érzékkel elkészített kedvenc étkeik.
2
Feke Zoltán - Porchetta, Speiz étterem
Kategória: 04. Emberábrázolás-portré (sorozat)
A folyamatosan fejlődő magyar gasztrokultúra jeles képviselői és művészi érzékkel elkészített kedvenc étkeik.
3
Kiss Gergely - Szarvasgombás omaha tatár, 67 étterem
Kategória: 04. Emberábrázolás-portré (sorozat)
A folyamatosan fejlődő magyar gasztrokultúra jeles képviselői és művészi érzékkel elkészített kedvenc étkeik.
4
Litauszki Zsolt - Borjúnyelv zöldborsó rizottó, Fortuna 21 étterem
Kategória: 04. Emberábrázolás-portré (sorozat)
A folyamatosan fejlődő magyar gasztrokultúra jeles képviselői és művészi érzékkel elkészített kedvenc étkeik.
5
Pesti István - Libamáj Koktél, Bábel étterem
Kategória: 04. Emberábrázolás-portré (sorozat)
A folyamatosan fejlődő magyar gasztrokultúra jeles képviselői és művészi érzékkel elkészített kedvenc étkeik.
6
Bíró Lajos - Magyaros abált polip, Bock étterem
Kategória: 04. Emberábrázolás-portré (sorozat)
A folyamatosan fejlődő magyar gasztrokultúra jeles képviselői és művészi érzékkel elkészített kedvenc étkeik.
7
Segal Viktor - Rántott sertéstarja, Baldasztis étterem
Kategória: 04. Emberábrázolás-portré (sorozat)
A folyamatosan fejlődő magyar gasztrokultúra jeles képviselői és művészi érzékkel elkészített kedvenc étkeik.
8
Takács Lajos - Kecskeragu, Olimpia étterem